Med vårt unika Sängstativ Sesam Lyx får du mycket mer utrymme kvar hemma, landet eller på kontoret i stan.
Det ger dig också många bra, smarta inredningsmöjligheter. Vi har givetvis fler gör-det-själv-lösningar på lager.


För musen över bilderna för nedfällt läge. Här brevid är det en 120x200cm säng/madrass under ett snedtak i köket, vilket gör att det går att nyttja utrymmet på ett bättre sätt med vårt unika sängstativ - Sesam Lyx från Yousee - Sängspecialisten.

Här har ett hyllplan monterats över sängen/madrassen. För att dölja sängen kan du hänga ett tyg, använd en rullgardin, sätta upp en bild eller ett tyg på undersidan av sängen/ madrassen. Låt fantasin flöda, du har säkert egna idéer.

En plats där lyx är var mans egendom utan att det kostar något extra. En plats som ger dig en känsla av trygghet och välmående. En plats som finns kvar även om du nyper dig i armen. Du/ni kommer säker på den bästa lösningen själva.

Vi samarbetar med flera olika sängproducenter och har alla lösningar för våra compact living produkter. Sängmakarna hos oss är alla utbildade sängmakare, sängexperter och även sängspecialister. Vi hjälper givetvis till med att hitta rätt säng, madrass eller plymå för den lösning som passar dig/er.För musen över fotot ovan/under för att se nedfällt läge.      

Unika Sängstativet SsamLyx
Sängstativ Sesam Lyx
Unika Sängstativet SsamLyx
Unika Sängstativet SsamLyx
Unika Sängstativet SsamLyx
Unika Sängstativet SsamLyx