Compact Living ButikenH
järtligt välkommen till oss på compact living butiken för att hitta den där prylen grejen, saken du inte trodde fanns, men som vi har hittat just för dig. Vi är din specialist på allt inom compact living relaterade produkter och har mångårig erfarenhet på att skapa dig större och mer livs utrymme för dig som nu bor trångt och önskar få mer plats hemma.

Vi bygger våra produkter utefter den marknad som vi är total leverantörer till. Detta gäller det mesta inom compact living baserade lösningar för både privat personer och företag. Vi har givetvis flera olika sängstativ, säng-skåps-beslag. Se GÖR-DET-SJÄLV.

Compact Living Butiken hjälper dig att med flexibla hemma lösningar att utnyttja dina
åtråvärda kvadratmetrar på bästa möjliga sätt. Du bor större än du tror....

Ta gärna en titt på våra olika sängskåp, gästsängar, sängar, soffor, loftsängar, loft och
ta nu del av våra löpande erbjudanden! Kanske hittar du något som passar just dig/er!
 

Vi har givetvis flera olika modeller sängstativ samt sängskåpsbeslag: GÖR-DET-SJÄLV
Compact Living Butiken
    

Ett mycket kostnadseffektivt alternativ till dyra loft, loftsängar, sängskåp är att börja med vårt unika sängstativet - Sesam Lyx.

Vårt original sängstativ från Yousee finns i två utförande som Sängstativet - Sesam samt Sängstativet - Sesam Lyx där den senare modellen är delbar för inbyggnad i säng / skåp alternativ egen garderob.

/compact living butiken - store

/compact living butiken - store

/compact living butiken - store

clei

clei

      
Compact Living Butiken
Du får då mycket mer utrymme kvar och det
ger dig många bra inrednings möjligheter.
Compact Living Butiken
Vi har en längre tid fått förfrågningar om att aktivera våra gamla hemsidor för att kunna hjälpa till med goda idéer samt inspiration. Då vi ständigt får nya produkt idéer kan det vara en god idé att hålla utkik efter förändringar på våra hemsidor och att vår uppdaterade webbshop kommer att nu aktiveras under höst. Compact Living Butiken™