Om du undrar över någonting beträffande våra unika produkter eller vill veta om dina idéer är praktiskt genomförbara, så kontakta oss enklast via mail. Glöm bara inte din mejladress om du vill ha ett svar eller liknande information från oss på Compact Living Butiken.

Vi erbjuder Er ett exklusivt utbud på compact living baserade lösningar med ett brett sortiment av sängskåp loftsängar i alla typer och storlekar, material och design. Vi har också säng-skåps-beslaget - Sesam Polo och sängstativet - Sesam & Sesam Lyx om du själv vill
bygga din egen plats besparande sänglösning hemma. 

Dessutom har vi alla tänkbara tillbehör för hemmet så som kuddar, överkast, sänglakan, sängbord, lampor och mycket mera i vår specialbutik på internet. Titta gärna vidare på vår länksida där länkar till flera av våra samarbetspartners finns, eftersom vi har allt för dina egna unika önskemål av compact living produkter.

Vi har valt att lägga ut en del av våra unika produkter och dom finns under följande namn: Clei, Smartbeds, Yousee - Sängspecialisten, Livingspace, Dunlopillo, MilanoBedding, Campeggi, Loftis, Grange, Quickbed, Flyline, Boknäs samt Sängskåpet & Sängmakarna.

  
   
       

      

Maila oss gärna om andra önskemål av
våra compact living produkter, om du nu kanske inte hittat de du efterfrågar men som vi har, så hjälper vi gärna till att ta fram det du söker efter kontakt med oss enligt ovan.


Behöver du hjälp med säng, madrass, plymå samt BM hjälper vi givetvis till med detta också då våran egen "sängguru" Peter är sängmakare och sängexpert från Sängmakarna och Sängspecialisten™. 
Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa lösning som passar just dig/er hemma.

Det handlar naturligtvis om sängen och att kunna sova riktigt skönt. Många människor tar detta för givet att vi alltid har plats för den i våra hem, men så är inte alltid fallet i alla delar av vår underbara värld.