Lägenheten på Linnégatan har fått ett rum till. Med den här lösningen så fixade vi så att kunden fick fullt utnyttjande av sin takhöjd som är 3,6 m. På grund av att väggarna inte var dom bästa så fick vi lov att parera ut ett par ben i dom yttre hörnen. Eftersom kunden inte ville förlora för mycket i höjd så använde vi en H-balk av stål. Resten av loftet sitter fast direkt i väggarna för en så diskret uppfästning som möjligt.

Mycket plats under.
Måttet på detta loft är 2x4 meter alltså 8 åtråvärda kvm, i denna compacta lya, som inte är mer än 45 kvm.
Under loftet så är det 2,1 meters höjd, en helt okej höjd om man vill inreda under. Ovanför är det ca 1,3 m. Det är en bra höjd där man även kan förvara andra saker än en säng.
Loftet "bygger" inte mer än 12cm, man kan alltså göra en smäckrare konstruktion om man använder stål i sitt loft. Priser från 3995:-/kvm till 6995:-/kvm beroende på utförandet, trä eller metall.

Så här sa kunden efteråt.
"Jag sökte en lösning som frigjorde golvet, gav en större sängplats och lite extra utrymme för förvaring. Jag har fått precis vad jag sökte. Dessutom är det proffsigt gjort, snyggt och ger en tuffare, modernare känsla till hela lägenheten. Jag är jättenöjd!"

Priser
             från 3995:-/kvm

Med ett loft från Compact Living Butiken skapar man enkelt extra plats i lägenheten på ett snyggt sätt.


Fler bilder på detta loft:

Större bild på loftet (120 kB)