Compact Living Butikens unika loftsängslösning "Loftis" är i första hand framtagen för dig som är trångbodd. Visst vore det fiffigt att kunna utnyttja det där dyrbara utrymmet som bara sängen upptar, till exempel för att ställa soffan eller databordet under din loftsäng.

Du väljer själv utförande på din unika loftsäng i vit, grått, svart, klarlackad, silver, antik eller varför inte en helt himmelsblå loftsäng? Ingenting är omöjligt. Sängen sätts vanligtvis upp i väggarna för ett så diskret montage som möjligt. Våra Livingspace™ loftsängar är tillverkas i metall och trä. Är lägenheten en hyresrätt så spänns sängen normalt upp mellan golv och tak och lämnar då inga fula borrhål.

Det går även att få din "Loftis" monterad i tak och vägg, för att slippa ben som är i vägen på din loftsäng och du har fri yta under loft- sängen och stegen är tillverkade av fyrkantsrör i metall med trappsteg i utvalt björkträ, och är därför mycket stadiga och stryktålig lösning för sängloftet. Alla våra loftsängar, loft passar med valfria sängar/madrasser/ plymåer efter dina önskemål träinlägg eller metall färger.


Ett litet axplock av våra unika loftsängar i trä och metall visas nedan och det är bara att gå vidare via bilderna.
Våra designloftsängar "Loftis" tillverkas helt efter dina önskemål och i den färg, trä, metall och material som du nu önskar.
        Mera bilder och fotografier på våra unika loftsängar i  metall och trä kommer löpande så fort vi har tid.
        (Givetvis finns alla våra loftsängslösningar som byggsats om detta passar dig/er bättre och har du/ni egna idéer på önskade loftlösningar).

Lite mera av våra unika lösningar ovan för er som inte kan välja mellan Designloftsängar och Sängskåp.

Sovalkov är den vanligaste lösningen.
H
är är två exempel på olika lösningar med sovalkov. Varför inte en champagne färgad?

Space 1
Space 2


Se mer idéer av loftsängar i trä och metall.Space 6


Space 7

Våra loft och loftsängar i metall och utvalda träslag.
H
är nedan är tre exempel på olika lösningar med loft i trä och metall enl. kundernas egna önskemål inkl. madrasser.

Space 3
Space 4 
Space 5Olika smarta loftsängar, loft i trä och metall.

 Vi har givetvis flera olika lösningar av platssparande sängar, madrasser och plymåer från utvalda sängtillverkare som passar våra loft och loftsängar samt även liknade tillhörande möbler, produkter som stegar, trappor i trä eller metall.