V
i samarbetar och rekommenderar alla våra kunder dessa sköna sängar från tillverkaren Stjärnbädden som passar perfekt till våra sängskåp och loftsängar. Källa: Stjärnbäddens hemsida. Finns mer om företaget och alla våra modeller. Se följande länkar.   Sängmakarna hos oss är utbildade sängmakare och sängexperter från Sängmakarna - Sova.

En plats där lyx är var mans egendom utan att det kostar något extra. En plats som ger dig en känsla av trygghet och välmående. En plats som finns kvar även om du nyper dig i armen. Vi har allt detta hos oss.

STJÄRNBÄDDEN är ett framgångsrikt sängkoncept för hela familjen – ung som gammal,liten som stor. Resårmadrasserna är kon-struerade på samma sätt som till och med de allra dyraste lyxmadrasserna + BM. Konceptet bjuder på nyheter inom resårer och resårsystem samt nya, härliga och tvättbara bolsterkvaliteter.

Sovrummet är din alldeles egna plats. Där bestämmer du allt, ingen lägger sig i dina drömmar och hur du tillbringar 1/3 av ditt liv. Du kan välja just den säng/madrass som passar dig bäst för dina compact living lösningar och specialmått är inga problem för oss.  Fråga gärna vår
sängmakare om du önskar hjälp med sängar, madrasser och plymåer
.

Det breda sortimentet av Stjärnbäddens resårmadrasser, alla med synnerligen god komfort och följsamhet, ger dig möjlighet att hitta din ”drömresårmadrass”. Hos oss kan du i en avslappnad miljö tidigare sovstudio prova dig fram till den resårmadrass som passar just dig och vi ger expertråd men lägger oss inte i, det är nämligen ett mycket individuellt val för vilket man inte kan tillämpa någon ”gyllene regel".

         


 Vi har givetvis flera olika modeller av ramsängar, plymåer, madrasser från våra utvalda sängtillverkare till våra unika compact living produkter.