Compact Living Butikens unika lösningar handlar om att kunna få ut bästa möjliga komfort av den möbel som du använder dig mest av - Detta handlar naturligtvis om sängen och att kunna sova riktigt skönt hemma hos dig.

Många människor i vårt avlånga land tar för givet att vi alltid har plats för den i våra hem, "somrummet" men så är inte alltid fallet som du säkert redan vet om. Fråga gärna våra sängmakare om du har egna idéer på en ny sängskåpslösning hemma.

Det är nu vi kommer in i bilden med dom smartaste lösningarna för ditt, ert hem, kontor, landet samt att många har nog hört talas om våra lösningarna, eller kanske drömt om dem, andra finns bara i ens huvud som fantasier.  

Vi tillhandahåller allt inom detta med compact living relaterade produkter och är även specialister tillhörande sängar/plymåer madrasser då vi har egen sängmakare på plats hos oss som gärna hjälper till vid förfrågningar om smarta helhetslösningar.


För bara musen över bilden för nedfällt läge eller klicka dig in för mer information, där så finns flera säng-skåps-lösningar.

 LGM - Sängskåp
Cameretta - enkelbädd
Cameretta - två bäddar
Doc - Våningsäng/Soffa
Homeoffis - Kontorsmöbel
Ito soffa - Sängskåp
Noevo - Våningsäng
Nuovoliola - Sängskåp
Twist - enkel bädd
Twist/Cabrio - två bäddar
Cabrio - Skrivbord
LGM bokhylla/dubbelsäng
LGS bokhylla/dubbelsäng
LGS bokhylla/två bäddar LGA bokhylla/enkelsäng
LGA bokhylla/dubbelsäng
LGA skrivbord/dubbelsäng LGA vägg/enkelsäng COMBO I/dubbelsäng COMBO II/dubbelsäng
Young System 2010  Living System 2010
Filmklipp 2010 Filmklipp 2010
Nu över till lite fakta om våra säng-skåps-lösningar: Vi har både lodräta och vågräta i alla tänkbara utföranden, färger, trä material. Vi får ofta frågan om en bokhylla kan bli en säng? Inga problem! Lika enkelt kan ett vitrinskåp eller en garderob förvandlas till en skön säng med några enkla handgrepp. Ovan ses lite äldre lösningar på våra sängskåp som information.
Vi skiljer på det vi kallar permanenta lösningar, det vill säga sängskåp för varje natt, och lösningar som är till för en eller flera sovande personer. Dessa kan ta olika mycket plats beroende hur man vill utnyttja sitt eget utrymme.

Vi har till exempel en pall med bord som blir två sängar, en soffa som blir en våningssäng, en byrå som blir en säng, ett skrivbord som blir en säng och varför inte en hallspegel som extra gästsäng  osv. Ja, listan kan bli hur lång som helst!

Så njut nu av våra bilder på sängskåp och få mer inspiration till ett nytt liv med större utrymme i i din egen hemmamiljö.
Vi skapar mer plats för dig och hela familjen, så att ni slipper flytta till något större bara för att du behöver mer egna bra utrymmen.
Vi har de flesta smarta lösningar som förekommer på marknaden, med möjlighet till helhetslösningar som kunderna och vi kommer gemensamt fram till. Vårt motto är: Att vara din totalleverantör för Compact Living lösningar.

Klicka dig gärna vidare via våra länkar för mer inspiration   logotyper så har du mer filmer, kataloger och broschyrer.