Compact Living Butikens skräddarsyr trappor och stegar till ert loft, loftsäng. Bilden nedan är en special trappa med dolda skruvar, ja du läste rätt, det finns inte en enda skruv som man kan se. Allt är täckt med trä eller plåt. Sidorna består av stålplåt och fotstegen av MDF i lackad färg/vit.

Priset för detta exklusiva utförande blev totalt 24650:- Inkl. montering och hemleverans.


Compact Living Butiken - Du bor större än du tror, vi vet....

Denna unika hyll-trapp-lösning från oss är tillverkad av stålrör och vitlackad med fotsteg i MDF som även är laminerade i samma kulör och höjden på denna förvaringstrappa är 170cm och bredden är 40cm. Beställningssortimentet "CL".

Priset för denna unika compact-living lösning i två delar till våra loftsängar, loft blev till slut 30000kr Inkl. montering och hemleverans samt LED belysningen.


Compact Living Butiken skräddarsyr din unika stege eller trappa enligt dina egna önskemål. Kunden till denna stege ville gärna känna sig trygg när hon går ner och fick idén från en vanlig vattenbassäng som hon besökt.

Priset för hennes dröm stege med räcke blev 3860kr Inkl. montering och hemleverans.

Rita din
              egen trappa så tillverkar vi den!
      
      
  Stege med snygga trä steg funkar bra till
             ditt loft eller loftsäng!
Vi har givetvis flera lösningar, idéer på detta med stegar, trappor, förvarings-hyllor-trappor för ditt unika loftsäng eller loft-sängs-lösning.